© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Mediumconsult, readings en spiritueel coaching

Wanneer u behoefte heeft aan verdieping en inzicht of letterlijk eens een 'verhelderende' kijk wenst op een bepaalde situatie betreffende uw werk, gezondheid, relaties, kinderen of herhaalde patronen in uw leven, kunnen eén of meerdere readings u vaak veel duidelijkheid opleveren.
Ik ben medium, helderziend, helderwetend en -voelend.

Wat gebeurd er tijdens een reading?


Tijdens de reading kijk ik naar uw aura en chakra's en maak ik contact met uw onderbewustzijn.
Als medium/spiritueel coach maak ik u bewust van wat er speelt op een dieper niveau. Wat ik waarneem leg ik op tafel en bespreek ik met u. Vaak geeft dit veel helderheid en herkenning en kunt u daardoor de situatie opnieuw bekijken vanuit uw diepste innerlijk, zonder invloeden uit uw omgeving of door tussenkomst van gedachten waarmee u vaak in kringetjes blijft ronddraaien.

Gidsencontact

Indien u wenst is er tijdens een reading de mogelijkheid contact te maken met gidsen.
Ieder mens heeft zijn pad te volgen en levenslessen te leren. Deze lessen verschillen per persoon.
Bij het volgen van ons pad worden wij begeleid door gidsen. Dit zijn vaak overleden familieleden en voorouders maar soms ook onbekende gidsen. Sommige gidsen zijn tijdelijk bij ons en andere voor een heel leven. Gidsen geven mij meestal een naam door of een beeld van wie ze zijn. Vaak beschikt de gids over eigenschappen of vaardigheden die u dient te ontwikkelen. Zij geven een richting aan en laten mij beelden zien over de toekomst.

Overleden personen

Overleden personen kunnen ook aanwijzingen doorgeven tijdens een reading of willen laten weten dat ze bij u zijn. Wanneer u wenst mag u een foto of voorwerp meenemen.

Vermissingen

U kunt bij mij terecht met vragen over vermiste personen of onopgeloste zaken.

Tarotsessie

Er zijn mogelijkheden voor een korte of uitgebreide tarotsessie. Een tarotlegging kan veel inzicht geven over een situatie of keuze die u dient te maken. Tijdens een legging kunnen meerdere kanten van de kwestie worden belicht. Ik maak daarbij gebruik van de Osho-Zen tarot en de Rider-Waite tarot. Er zijn verschillende leggingen mogelijk.


Spirituele-, helderziende readings, spiritueel coaching en tarotsessies vallen niet onder vergoeding van de zorgverzekeraar noch onder natuurgeneeskundige of therapeutische behandelingen en staan daar los van. Men kan geen aanspraak maken op vergoeding van bovengenoemde consulten of de beroepsvereniging/zorgverzekeraars.


Tijdens een reading kunnen zaken naar voren komen die confronterend kunnen zijn. Een reading geschiedt altijd op eigen risico. U blijft zelf verantwoordelijk voor de vragen die u stelt tijdens de reading, de uitspraken die daaruit voortkomen en de keuzes die u maakt.