© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Bedrijfscoaching

In de loop der jaren werd ik steeds vaker benaderd door werkgevers en leidinggevenden om met behulp van mijn gave een visie op de zaken te geven. 12 jaar geleden ben ik dan ook begonnen met het coachen van ondernemers. 

Dit vind ik ontzettend leuk om te doen omdat ik zelf ook een zakelijke en nuchtere kant heb die ik op deze manier kan verenigen met het spirituele. Een van mijn sterkste kanten is een bedrijf binnen te stappen en binnen korte tijd waar te nemen wat er 'onderliggend' speelt binnen een organisatie. Zo kan ik de knelpunten signaleren, ook diegene die u zelf niet of nauwelijks opmerkt maar die wel van betekenis kunnen zijn. Ik bespreek deze punten met u en breng vervolgens een advies uit hoe u deze het beste kunt aanpakken en verbeteren en welke begeleiding ik u daarbij verder kan bieden.
De coaching gaat in overleg en op maat: van een eenmalig adviserend gesprek tot bijvoorbeeld een maandelijkse coaching. Dit kan zowel binnen uw bedrijf als bij mij in de praktijk.
Vanzelfsprekend wordt er discreet omgegaan met alle informatie, als coach/therapeut heb ik een beroepsgeheim.

Wanneer bedrijfscoaching?


 • Als ondernemer steekt u veel tijd en energie in uw bedrijf maar toch blijken bepaalde zaken steeds te stagneren.
 • U wilt veranderingen aanbrengen in uw bedrijf maar weet niet goed waar u moet beginnen
 • Conflicten of een onprettige sfeer op de werkvloer
 • Ziekteverzuim (teveel)
 • Problemen met leveranciers of afnemers
 • U heeft vragen over investeringen

Individuele coaching voor de ondernemer

Wanneer?


 • Wanneer de balans tussen werk en privť is verstoord
 • Fundamentele keuzes maken valt u zwaar
 • De verantwoording voor uw eigen onderneming bezorgd u teveel spanningen

Regelmatig zie ik dat ondernemers tevergeefs energie blijven stoppen in zaken die men beter zou kunnen loslaten in plaats van er nog meer energie en geld in te investeren. Soms ligt hier een angst voor verandering of het vasthouden aan oude patronen ten grondslag. Hierdoor houdt u de ontwikkeling van uzelf en uw bedrijf, meestal onbewust, tegen.   


Individuele coaching voor de werknemer

Wanneer?


 • Voor werknemers die langdurig ziek zijn geweest en terugkeren in het arbeidsproces
 • Ter preventie voor werknemers met stress/vermoeidheidsklachten en die daarin gecoacht willen worden

Advies bij sollicitatieprocedures

Tevens is er de mogelijkheid mij in te huren bij sollicitatieprocedures. In een aantal landen is het al gebruikelijk mediums en astrologen in te schakelen bij sollicitaties. Ook in Nederland gebeurt dit steeds vaker. Soms is het moeilijk voor u als werkgever om uit brieven, CV's en gesprekken met sollicitanten de juiste persoon voor de functie te selecteren. Met behulp van mijn gaven en kennis van astrologie, kan ik de zoektocht naar de juiste werknemer voor u een stuk gemakkelijker maken. Vraagt u naar de mogelijkheden.