© Powered by SiteSpirit

 
top.jpg

Zuiveren ruimtes

Zuiveren ruimtes

Wonen en werken in een zuivere ruimte is van essentieel belang en wordt vaak onderschat!
Wanneer u verblijft in een ruimte die energetisch niet zuiver is kunnen klachten als vermoeidheid en hoofdpijn de kop opsteken en zelfs chronisch worden. Ook is een goede doorstroming van de energie in een ruimte belangrijk. Wanneer de energie niet goed doorstroomt, in bijvoorbeeld een bedrijfsruimte, kan dat voor stagnaties zorgen en zelfs leiden tot ziekte onder het personeel.
Energetische vervuiling ontstaat door electriciteit, straling van computers, telefoons, zendmasten, aardstraling, wateraders en beton maar ook door energieŽn en emoties die blijven hangen van mensen, van vorige bewoners of entiteiten.

Hoe zuiver ik uw ruimte?


Wanneer ik uw woning of bedrijfsruimte binnen loop kan ik aanvoelen welke belasting(en) en verstoringen spelen. Soms gebruik ik daarbij de biosensor. Iedere belasting en verstoring voelt weer anders aan en ik kan de verschillen goed van elkaar onderscheiden zodat ik de oorzaak meestal makkelijk en snel kan opsporen.
Afhankelijk van de soort belasting zijn er verschillende middelen en methodes om de ruimte te reinigen. Soms lukt het de ruimte te reinigen door ter plaatse negatieve energieŽn om te buigen maar bij electrostress en straling zal ik u ook adviseren hulpmiddelen aan te schaffen en vertellen waar u deze het beste kunt plaatsen voor een optimaal effect. Dit kan met behulp van zouten, piramides en edelstenen. Soms zijn er entiteiten aanwezig, deze kunnen bij de huidige bewoners horen of bij de vorige. Ik zal eerst kijken waarom ze aanwezig zijn. Afhankelijk van de reden kan ik de entiteiten naar het licht sturen of de energie tussen bewoners en entiteiten harmoniseren.

Het zuiveren van een ruimte bestaat uit 2 bezoeken.
Een huis- of bedrijfsbezoek duurt ongeveer 1Ĺ tot 3 uur afhankelijk van de ruimte en situatie.† Na een maand kom ik terug om te kijken of de ruimte nog steeds vrij is van belastingen en of er nog dingen aangepast dienen te worden. Dit bezoek duurt ņ tot 1Ĺ uur.
Er worden reiskosten in rekening gebracht. De eventueel aan te schaffen materialen worden door mij geleverd.